• Ralph
    Even voorstellen

    Ik ben afgestudeerd in 1990 en ben vervolgens mijn vader binnen de praktijk opgevolgd. Al snel ben ik begonnen met de nodige aanvullende cursussen, zoals; Sportfysiotherapie, schouderproblematiek, lage rug- en bekkenproblematiek en later ook gedragsgeoriënteerde benadering van patiënten met chronische pijn. De McKenzie opleiding, welke een zeer bruikbare methode is voor de behandeling van o.a. nek en lage rug klachten, is in 2006 afgerond. De opleiding tot dry-needling therapeut waarbij met acupunctuurnaalden pijnpunten in de verschillende spieren worden behandeld, heb ik in 2010 behaald. Beide methodes gebruik ik veel in de praktijk.
    Naast mijn werk houd ik me ook bezig met een stuk kwaliteitsbevordering voor de praktijk d.m.v. onze HKZ/ISO 9001 certificering, die wij in 2008 mochten ontvangen.
    Er is natuurlijk ook nog een leven naast het werk en dat vul ik met o.a. het gezin en met mijn hobby als sportduiker en instructeur. Een beetje tennis, schaatsen, skiën en zeilen erbij maakt mijn leven verder aardig gevuld.