• Brenda
  Even voorstellen: Brenda Teeuwen - kinderfysiotherapeut

  brenda

  Sinds dit jaar, werk ik als kinderfysiotherapeut bij praktijk fysiotherapie de Wit. Dit is niet mijn eerste ervaring als kinderfysiotherapeut, want sinds 2016 werk ik al met kinderen, die grove of fijne motorische problemen ervaren dan wel neurologische, orthopedische of sport aandoeningen hebben.

  Ik ben breed opgeleid, met als specialisaties: (top)sportklachten, loopanalyse, kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling, babymassage en Baby & Mama Fit. Ik ben zelf net moeder geworden van mijn dochter Lynn, dus kan me ook goed inleven in andere moeders.

  Verder begeleid ik kinderen in het vergroten van het zelfvertrouwen en help ik kinderen met overgewicht in samenwerking met de kinderdiëtiste. De kinderdiëtiste bevindt zich ook in praktijk de Wit. Zo hebben we alles bij elkaar onder één dak, wel zo makkelijk!

  Naast fysiotherapie heb ik zelf jarenlang topsport waterpolo bedreven. Inmiddels speel ik waterpolo bij dames 1, bij VZV IJmuiden. Ook heb ik ervaringen in het geven van privé zwemlessen en als ortho-bewegingsagoog. Ik richt de behandeling van uw kind dan ook zo goed mogelijk in aan de hand van sport en spel, gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Zo ervaart uw kind de fysiotherapie als een leuke activiteit waar ze graag naar toe gaan.

  Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken! Wilt u eens vrijblijvend praten over eventuele kinderfysiotherapie?

  Bel dan gerust naar T: 0255 - 516555 of
  WhatsApp: 06 - 82382579.

  Op woensdag werk ik van 9-17u en op zaterdag van 10-12u. Uiteraard kan ik altijd nog eens op een ander moment terugbellen.

  -       Bachelor Fysiotherapie

  -       Master Kinderfysiotherapie

  -       Mama-fit

  -       Pulmonale longaandoeningen bij kinderen