Algemeen

Fysiotherapie de Wit is van een eenmanszaak in 1954 uitgegroeid tot een maatschap met vier fysiotherapeuten. Wij behandelen algemene fysieke aandoeningen als rug-, knie- en enkelklachten, maar zijn ook gekwalificeerd om specialistische behandelmethodes als McKenzie en Dry Needling toe te passen. Naast professioneel vinden we het belangrijk om laagdrempelig te zijn door een gemoedelijke sfeer te creëren. We hebben een kinderhoekje voor als het eens niet lukt om oppas te regelen. Uiteraard zijn we goed toegankelijk voor cliënten met een rollator of in een rolstoel. Onze openingstijden zijn op alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag zelfs tot 20.00 uur.

Team

Ons team bestaat uit twee heren en twee dames, ieder met zijn of haar specialisaties. Indien een cliënt bij voorkeur door een mannelijke of vrouwelijke fysiotherapeut wordt behandeld, proberen wij daarmee rekening te houden. Dit is wel afhankelijk van de benodigde behandelmethode en de gewenste dag van behandeling.
Het CV van een fysiotherapeut verschijnt door op de foto te klikken. In het CV leest u over de ervaring en specialisaties van de betreffende fysiotherapeut.

RalphRenskebrendaRobert

kwaliteit

Bij Fysiotherapie de Wit staat kwaliteit centraal. Wij zijn dan ook ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) en Beroepen Individuele Gezondheidszorg (BIG) register. Onze fysiotherapeuten volgen regelmatig trainingen om hun kennis en vaardigheden op niveau te houden.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij verschillende netwerken. Deze zijn:
handennetwerk kennemerland
Chronisch zorgnet
Rugnetwerk

Indien zich ondanks onze beste intentie en inspanningen toch een klacht voordoet, kunnen onze cliënten gebruik maken van de klachtenprocedure van de brancheorganisatie van fysiotherapeuten (het KNGF). Klik hier (pdf folder) voor meer informatie over het indienen van een klacht.
Vanzelfsprekend gaan wij zorgvuldig om met de privacy van onze cliënten. Informatie die wij krijgen in het kader van de behandeling is vertrouwelijk en valt onder ons beroepsgeheim. De informatie wordt opgenomen in een cliëntendossier. Naast de fysiotherapeut heeft de cliënt zelf het recht op inzage. Het verstrekken van informatie aan derden (bijvoorbeeld bedrijfsarts of letselschadeadvocaat) is alleen mogelijk met toestemming van de cliënt.

Huisregels

Wij streven ernaar volgens planning te werken. Het is daarom van belang dat onze cliënten op de afgesproken tijd aanwezig zijn. Indien een cliënt een afspraak wil afzeggen, dient dit 24 uur van tevoren te gebeuren. Wij proberen rekening te houden met overmacht. Niet correct afgezegde afspraken kunnen echter in rekening worden gebracht. Het telefonisch afzeggen van een afspraak kan op het hele en het halve uur, zodat de kans op het verstoren van een behandeling beperkt is.

Wij vinden goede hygiëne in onze praktijk heel belangrijk. Daarom dienen onze cliënten een (bad)handdoek mee te nemen, die groot genoeg is om op te liggen.
Om de behandeling niet te verstoren verzoeken wij onze cliënten hun mobiele telefoon uit te zetten.
Fysiotherapie de Wit kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het verlies of diefstal van eigendommen. Wij adviseren onze cliënten om hun waardevolle spullen mee te nemen in de behandelkamer.

Onze tarieven en richtlijnen:

Onze tarievenlijst in pdf bestand:
Tarievenlijst
Alle richtlijnen van het KNGF kunt u vinden via deze link:
Richtlijnen