• Robert
  Even voorstellen:

  Geboren 3 september 1956 te Singapore. Na de middelbare school in Haarlem doorlopen en de verplichte militaire dienst ben ik gaan studeren aan de SAFA (stichting academie voor Fysiotherapie Amsterdam|.

  Toen ik afgestudeerd was in 1987 ben ik direct aan de slag gegaan bij een particuliere praktijk te heemstede waar een breed scala van aandoeningen behandeld werd.

  Na een aantal jaren ben ik overgegaan naar een andere praktijk waar vooral hartrevalidatie als specialisatie mijn belangstelling had. Ik heb toen de NPI opleiding corefit gevolgd en aan de hand daarvan diverse hartpatienten gerevalideerd.

  Sinds 2003 maak ik deel uit van de maatschap voor fysiotherapie de Wit in IJmuiden. De ontwikkelingen binnen ons vak en de daardoor ontstane mogelijkheden tot specialisatie brengen nieuwe en interessante mogelijkheden voor mij. De intrede van de automatisering en digitalisering zijn een uitdaging waar ik mij graag in verdiep.

  Naast de digitalisering is de huidige veroudering van de bevolking een nieuwe ontwikkeling die interreseerd. Hierin zie een duidelijke rol voor mijzelf. De behandeling van geriatrische patienten zal voor mij een nieuwe uitdaging zijn. Uiteraard blijft het behandelen van aandoeningen van het bewegingsapparaat een groot deel van mijn werk.

  De eigen verantwoordelijkheid van patienten komt steeds meer op de voorgrond en het eigen herstellend vermogen van het lichaam blijft verbazen. Onze begeleiding in dit proces is duidelijk van belang en bewezen effectief.

  In mijn vrije tijd  ben ik nogal een klusser en met mooi weer ben ik op het water te vinden