• Wicky
  Even voorstellen:

  Ik ben Wicky Bakker-van Zelst en sinds 2010 fysiotherapeut. Aan de hogeschool van Amsterdam heb ik een paar bijzondere stages gelopen zoals in een ziekenhuis in Nicaragua. Tijdens een stage in Nederland kwam ik in aanraking met veel patiënten met schouderklachten. Ik merkte dat ik het behandelen van deze patiëntengroep zeer interessant vond. Wat het interessant maakt is de grote diversiteit van klachten, zowel de oorzaak als de behandeling is bijna voor elke patiënt verschillend.


  In 2012 ben ik de masteropleiding musculoskeletale therapie gaan volgens in Enschede. Deze opleiding had de unieke mogelijkheid om in het eerste jaar zowel sport als manuele therapie op masterniveau te volgen. In het tweede jaar heb ik de keuze gemaakt voor manuele therapie. Naast de masteropleiding heb ik verschillende aanvullende cursussen gevolgd voor het diagnosticeren en behandelen van schouderklachten. Naast manuele therapie ben ik gespecialiseerd in duizeligheidsklachten, dry needling, tape technieken, echografie van de schouder, oefentherapie en post-operatieve revalidatie.


  In mijn vrije tijd doe ik regelmatig mee met hardloopwedstrijden. Mijn grootste trots is het uitlopen van de New York Marathon in 2013. Op het gebied van het behandelen van hardloopblessures heb ik ook ruime ervaring. Naast hardlopen doe ik aan fietsen, zwemmen, fitness en snowboarden.  Mijn werkdagen zijn:

  dinsdag       12.00 - 19.00 (Scheldestraat 87)

  woensdag    08.00 - 14.00 (Scheldestraat 87)

  donderdag   08.00 - 16.00 (Scheldestraat 87)

  vrijdag          08.00 - 14.00 (Kanaalstraat 10)


  Wilt u meer informatie over mijn specialisatie in schouderproblematiek kunt u de volgende link gebruiken